Лисяний Сергій

директор виробництва, виконавчий/лінійний продюсер PRONTO FILM

Лисяний Сергій

За плечима Сергія великий досвід виробництва різних телевізійних проектів і повнометражного кіно, досвід організації зйомок в декількох країнах, зйомки в складних умовах (в т.ч. підводні зйомки), робота з великими творчими групами, в т.ч. інтернаціональними командами (де частина людей говорить тільки англійською). Відмінна риса знімальних груп під керівництвом Сергія - ідеальний порядок на майданчику, оперативне реагування на всі завдання і при цьому, душевна, майже сімейна атмосфера.
Фільмографія:
2014 – т / с «Нюхач-2», реж. Артем Литвиненко
2013 – т / с «Без права на вибір» («Касим»), реж. Леонід Белозорович
2012 – х / ф «Матч», реж. Андрій Малюков
2012 – т / с «Ангели війни», реж. Тетяна Ходаківська
2011 – т / с «Балада про Бомбера», реж. Віталій Воробйов
2009 – т / с «Тривожна відпустка адвоката Ларіної», реж. Олександр Стеколенко
2008 – х / ф «Таємничий острів», реж. Володимир Тихий
2007 – х / ф «Імпорт-експорт» («Import / Export», Австрія, Франція, Німеччина), реж. Ульріх Зайдль
2007 – х / ф «Російський трикутник», реж. Алеко Цабадзе
2007 – х / ф «Борг» («The Debt» Ізраїль), реж. Асаф Бернштейн
2007 – х / ф «Прощена неділя», реж. Тетяна Ходаківська
2007 – х / ф «На мосту», реж. Іван Сауткін
2005 – х / ф «Контакт», реж. Андрій Новосьолов
2003 – х / ф «Дух Землі», реж. Володимир Янощук


Змінити дані чи фото team@platfor.ma